Wij prikkelen, inspireren en blijven continu innoveren!

Wij prikkelen, inspireren en blijven continu innoveren. Open innovatie staat binnen onze aanpak centraal. De eerste fase van ons innovatieproces bestaat dan ook uit het verkennen van én met de buitenwereld. Wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen? Waar is behoefte aan en wat maakt het gebruik van websites gebruiksvriendelijker? We steken tijd in het ontdekken van nieuwe kusten en vinden het leuk om onze avonturen te delen. Inspireren en geïnspireerd worden door de dingen om ons heen. Bovendien streven we altijd naar ‘kiwi-groen’. Een groene insteek en aanpak om op een bewuste manier te werken.

Innovatie continu

Continu innoveren staat bij ons voorop. Bij Studio Kiwi Media staan we nooit stil en bekijken we steeds hoe we morgen nog mooier werk af kunnen leveren.

Online video steeds populairder

Video op Facebook en Instagram wordt steeds belangrijker. Het delen van berichten met een foto of video scoort het best op social media. Kiwi Media maakt daarom compacte bedrijfsvideo’s om uw bedrijf nog beter op de kaart te zetten. Van media-organisatie tot ambachtelijk klusbedrijf.

Het delen van media op Facebook, Instagram en andere platforms zal de komende jaren alleen nog maar belangrijker worden. Sociale netwerken als Snapchat en YouTube zijn al goede interactie- en advertentiemogelijkheden. Steeds meer mensen delen hun video’s snel met familie of vrienden. Het is daarom essentieel om te blijven innoveren om zo de huidige positie op de digitale markt te behouden of zelfs uit te breiden met het oog op de toekomst. Het mediagedrag van consumenten verandert immers continu en mediaplatforms schieten als paddenstoelen uit grond. Toch is het niet altijd duidelijk welke technologie het beste bij uw bedrijf past. Of hoe verschillende soorten technologie goed met elkaar of met uw personeel kunnen communiceren. Kiwi Media staat in de startblokken om met u mee te denken.