NUvacatures wordt NUwerk van Sanoma

sanoma

Goed nieuws! Het nieuwsmedium van Sanoma Nederland start met een uitbreiding van de vacaturesite. Vanaf nu is er namelijk ook een vacature-zoekfunctie voor wie op zoek is naar een nieuwe baan of stageplek. NUwerk.nl heeft daarbij een samenwerkingsverband met vacaturesites als Jobbird, Twiglers, Randstad, Monsterboard en YoungCapital.

Voorheen had en beheerde Studio Kiwi Media het vacature-platform NUvacatures.nl. Omdat we onze visie meer willen inzetten voor groene en duurzame projecten moesten we de NU-vacaturesite uiteindelijk toch afstoten. Vandaar de overgang naar Sanoma.

NU vacatures online

Op het nieuwe NUwerk.nl wordt elke vacature maar één keer getoond. Ook worden vacatures per provincie gepresenteerd zodat u geen dubbele vacatures ziet. Zo heeft de gebruiker een duidelijk overzicht van de meest recente vacatures. Ook wordt zo voorkomen dat meerdere intermediairs dezelfde vacatures op het platform van NUwerk.nl aanbieden.

Carrière-nieuws

NU.nl is een grote speler en heeft inmiddels een bereik van ruim zeven miljoen mensen per maand. De website heeft daarmee een groter bereik dan de NOS en het AD. NU.nl heeft zo’n honderd vaste medewerkers en freelancers in dienst.

Wat voegt NUwerk eigenlijk toe aan het bestaande NU.nl? Het nieuwe platform van NUwerk biedt de bezoeker meer carrièregerichte content, online vacatures en ook relevante artikelen over bijvoorbeeld carrière, werkgelegenheid en vacatures. Consumenten kunnen er terecht voor alle onderwerpen omtrent werk en kunnen ook op specifieke thema’s of branches zoeken. Bovendien heeft Sanoma plannen om de komende tijd uit te breiden met meer lokaal nieuws. Zo blijft u op NU.nl op de hoogte van regionale ontwikkelingen en de banenmarkt en werkgelegenheid in de buurt. NUwerk heeft dus duidelijk een uitgebreidere functie dan voorheen.

Studio Kiwi Media

Kortom, NUvacatures.nl zal ophouden te bestaan en wordt overgenomen door Sanoma om de bezoeker stiekem nog meer mogelijkheden op het gebied van werk en carrière te bieden. En Studio Kiwi Media heeft zo nóg meer tijd om groene en duurzame webprojecten op te pakken. Iedereen blij!