Ultra Responsive Webdesign

Kiwi maakt websites met ultra responsive webdesign. Dit doen we voor onze opdrachtgevers die een ultra responsive webdesign graag op al hun platforms terug zien komen. In dit artikel leggen we uit wat responsive webdesign inhoudt en wat Studio Kiwi voor u kan betekenen.

WordPress en meer

WordPress is een van de meest gebruikte online platforms in Nederland. Wereldwijd zijn duizenden ontwikkelaars continu bezig de functies in WordPress te verbeteren. Tegenwoordig is WordPress geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en eenvoudig zelf te beheren. Wanneer je meerdere WordPress websites beheert, is het handig om één beheeromgeving te hebben. Gelukkig zijn er meerdere tools waarmee je dat kan doen. En het goede nieuws: wij kunnen u daarbij helpen!

Studio Kiwi Webdesign

Kiwi Webdesign helpt elke organisatie om WordPress eenvoudig zelf te kunnen beheren. En dat is ideaal voor het MKB én particulieren. Wij maken WordPress, Drupal en Magento websites en webshops voor elke opdrachtgever. Neem voor inspiratie eens een kijkje in ons portfolio. Wellicht vindt u een design dat bij u past!

Creatieve digitale projecten

Kiwi bedenkt en maakt allerlei creatieve digitale projecten. En wat merken we: onze creativiteit laat bedrijven en merken vliegen. We maken daarbij gebruik van responsive webdesign. Dit is webdesign waarbij de webdeveloper streeft naar een optimale webervaring voor de gebruiker op een breed scala aan apparaten. De bezoeker kan de website op verschillende apparaten optimaal gebruiken.

Extra functionaliteiten

U vraagt en wij draaien. Dus bent u op zoek naar een basic webdesign? Dan maken wij een mooie online omgeving met alle noodzakelijke functies. Soms is er ook niet meer nodig. We kunnen de basisfunctionaliteiten ook voor u uitbreiden met, precies, flexibiliteit. Dat wil zeggen, duizenden plugins met extra functionaliteiten. Daarbij staat de gebruiksvriendelijkheid natuurlijk voorop. We vinden het belangrijk dat de bezoeker gemakkelijk vindt wat hij of zij zoekt. Bovendien doen we dit alles vanuit ‘groene hosting’. Een bewuste, duurzame en groene uitstraling die bij Kiwi altijd weer boven aan het lijstje staat.