Redesign BredaNu de lokale omroep van Breda

bredanuHet online platform van de lokale publieke omroep van Breda was al enige tijd aan vernieuwing toe. In dit artikel praten we u bij over het redesign.

Redesign website

De lokale publieke omroep van Breda had de wens beter in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de gebruiker. Zo was er bijvoorbeeld de vraag of er een online dienst ontwikkeld kon worden om programma’s terug te zien. Want ons kijkgedrag verandert. We kijken niet meer met de televisiegids in de hand maar op de momenten die ons goed uitkomen in onze drukke levens. Verschillende partijen waagden de poging om aan de vernieuwing van BredaNu.nl te beginnen. En het goede nieuws: de opdracht ging uiteindelijk naar Studio Kiwi Media. Trots en enthousiast gingen we aan de slag en maakten de website actueel op het gebied van snelheid, content, lay-out en mobielvriendelijkheid.

Donkere modus in redesign
bredanu

BredaNu wenste een nieuw platform om beter in te kunnen spelen op het veranderende kijkgedrag van gebruikers. Zo maakten we binnen het nieuwe platform een donkere modus, bedoeld voor gebruik bij weinig omgevingslicht. En het handige is, in het nieuwe ontwerp is een dergelijke functie eenvoudig te selecteren vanuit het menu. Bovendien is het nieuwe platform gemakkelijk op de smartphone te gebruiken. Ideaal toch?

Dus wilt u op de hoogte blijven van alles wat zich nu in Breda en omgeving afspeelt? Kijk dan op de website van de lokale publieke omroep. Op de vernieuwde website kijkt u gemakkelijk verschillende televisie- en radioprogramma’s terug. En eerlijk is eerlijk, daar zijn we best trots op.