Rebranding: Hello Green Go naar Zoek Groen

hello green

Groen Nieuws

Misschien herkent u het wel: het idee of gevoel dat het nu echt tijd is voor een nieuwe naam voor uw firma of bedrijf. Dit geldt ook voor nieuwsmedium Groen Nieuws. Dit online platform hanteerde een rebranding-strategie met tegelijkertijd een uitbreiding van hun online activiteiten. De mediamerken van Groen Nieuws komen nu samen in één multimediawebsite: zoek.groennieuws.nl

Rebranding

Wat is dat eigenlijk, rebranding? Het is de ontwikkeling van een nieuwe naam of vormgeving, een nieuw logo of een combinatie van deze aspecten. Eigenlijk het hervormen van een bestaande merknaam met als doel een ander of nieuw imago te verwerven bij de aandeelhouders, klanten en het publiek. Want soms is het goed om in te spelen op de trends en de huidige tijd om als organisatie aansprekend en succesvol te blijven. Aansprekend voor klanten maar ook voor een nieuw publiek. Om nieuwe, misschien wel andere potentiële klanten aan te trekken.

Studio Kiwi Media denkt graag met uw rebranding-plannen mee en voorziet u van het beste advies. En natuurlijk creëren we vervolgens graag uw nieuwe logo en websitestijl, perfect passend bij hoe uw bedrijf vandaag de dag de wereld in kijkt.

Groen Platform

Op het online platform van Zoek Groene Hotspots wordt elke bedrijfsvermelding maar één keer getoond. Zo is er nooit sprake van dubbele bedrijfsvermeldingen en blijft het overzicht voor de bezoeker gewaarborgd. Bovendien voorkomen we zo dat meerdere internetgebruikers dezelfde hotspots aanbieden op het online platform van Zoek Groene Hotspots.

Met de door Studio Kiwi Media gefaciliteerde rebranding kan Zoek Groene Hotspots in de toekomst beter inspelen op het veranderende media-gebruik van bezoekers. Want zoals u weet gaat dit proces razendsnel.

Op dit moment bestaat de website nog in een bèta-versie maar zal de komende maanden worden aangepast tot een volwaardig platform. Een forum waarop u gemakkelijk ziet waar u in de buurt biologische en fairtrade producten kan kopen. Bovendien vindt u er een online duurzame culinaire gids. Handig toch?