Project omschrijving

portfolio

Studio Kiwi Media

Studio Kiwi webdesign maakt professioneel webdesign toegankelijk voor iedereen! We helpen u graag een groene online identiteit te creëren.

Met een Kiwi-webconcept vertalen we de strategieën en doelstellingen van uw bedrijf of organisatie naar creatieve concepten voor uw website.

Groene online identiteit

Neem een kijkje in het portfolio voor een idee van onze projecten. Zo namen we deel aan projecten over duurzame verlichting, een online groen kennisplatform en buurtbetrokkenheid.

Kiwi creatieve concepten

Eerlijk is eerlijk, onze oude website was wel toe aan een nieuw en fris design. Het resultaat was een ruim opgezette website met een duidelijk overzicht. Zo kunnen we laten zien dat we trots zijn op de projecten in ons portfolio. En met ons eigen webdesign stralen we uit dat we ons thuis voelen bij een groene online identiteit.

  • Responsive design

  • Overzichtelijk

  • Groene hosting

studio kiwi media

Visie Studio Kiwi Media

Een nieuw responsive design heeft ervoor gezorgd dat we nu op alle mogelijke schermen dezelfde beleving kunnen creëren. Met een webconcept vertalen we de strategie en doelstellingen van uw bedrijf naar creatieve concepten voor uw website.