Project omschrijving

rr sign

RR SIGN

We kregen de vraag voor een nieuwe site, maar het wordt een succesvolle rebranding voor de signbranche.

Website was verouderd en dit is al snel het geval als de website een aantal jaren oud is. RR Sign in Tilburg was dan ook toe aan een rebranding.

Profileer je merk zoals je wilt dat de doelgroep je ziet. Met volle kracht vooruit zorgde Studio Kiwi Media voor een nieuwe online identiteit met strakke moderne kleuren en natuurlijk een goede indeling van uw website.

Renovation & Restyling

Reclamebureau in Brabant is gespecialiseerd in de signbranche. Voor aluminium en kunststof kozijnen ook wel genoemd het nieuwe schilderen met folie materiaal is milieuvriendelijk. RR Sign is totaalleverancier voor visuele communicatiemiddelen, belettering, prints en textieldruk.

Reclamebureau in Tilburg

Bekijk nu vernieuwde website van: RR SIGN een reclamebureau in Tilburg direct online.

Redesign website

Het doel van het redesign van de website: een toegankelijke en mooie unieke identiteit. Door een ruim opgezet webdesign creëerden we een toegankelijke responsive website. De gebruiker vindt snel alles over de signbranche waar hij naar op zoek is en kan direct een offerte aanvragen! We kozen daarbij voor een WordPress-webdesign.

  • Modern design

  • Online video

  • Gebruiksvriendelijk

renovation restyling

Renovation & Restyling

Kiwi’s redesign resulteerde in een volwaardige website waar je duidelijk alle diensten uit de signbranche kunt vinden. Kiwi’s unieke online identiteit creëerden voor rr-sign en natuurlijk een mobiel vriendelijk webdesign! Creëerden een frisse look genereert immers meer opdrachten.