Project omschrijving

in de buurt

Plaatszoeken.nl

Winkels zoeken

Plaatszoeken.nl streeft ernaar een helder overzicht van winkels in zowel Nederland als België weer te geven. Het gaat om winkels met bijvoorbeeld fairtrade producten en/of een biologisch assortiment. De bezoeker moet gemakkelijk kunnen zien waar hij in de buurt terecht kan voor artikelen met een bewuste achtergrond.

Over plaatszoeken.nl

Plaatszoeken.nl vormt een overzicht waarin het zoeken naar winkels een eitje is. Op plaatszoeken.nl gaat het specifiek om winkels die vintage-artikelen, fairtrade, biologische of tweedehands producten verkopen. U ziet gemakkelijk welke winkels zich bij u in de buurt bevinden.

Naar welke winkels zoekt u vandaag?

Ieder moment van de dag zijn mensen op zoek naar winkels in de buurt of regio. Laat deze mensen uw winkel vinden en plaats uw bedrijf gratis online.

Redesign zoekwebsite

Het resultaat van ons redesign? We maakten het mogelijk om op plaatszoeken.nl heel gemakkelijk zelf een account aan te maken. Met dit account kunt u uw bedrijf zo mooi en effectief mogelijk presenteren. Zo bent u goed te vinden voor klanten in de buurt. Daarnaast creëerden we de mogelijkheid om reviews en beoordelingen te plaatsen over bijvoorbeeld de service in de winkels.

  • Groene hosting

  • Responsive design

  • Gratis, snel en eenvoudig!

zoeken

Plaatsen in Nederland & België

Plaatszoeken.nl is een website om winkels met fairtrade, biologische, vintage of tweedehands producten te zoeken. Steeds meer winkels weten zich met plaatszoeken.nl op de kaart te zetten. En dat zorgt natuurlijk voor een grotere omzet en meer bekendheid van bewuste en groene producten.