Project omschrijving

albert klusjesvakman

Albert Klusjesvakman

Albert de vakman

Albert Klusjesvakman is een ambachtelijk klusbedrijf dat allerhande klussen uitvoert. Van klussen in de tuin tot timmerwerk, van het leggen van laminaat tot behangen. Dit ambachtelijke bedrijf helpt u graag wanneer u op zoek bent naar een veelzijdige vakman in de regio Tilburg.

Klusjesvakman

Albert Klusjesvakman staat tot uw dienst en levert professioneel en kwalitatief hoogstaand werk af. Ook wanneer u moeite heeft met de kleinere klussen in huis staat deze vakman voor u klaar.

Klusjes binnen en buiten

Naast het binnenwerk maken de klussers ook tuinhuisjes, tuinafscheidingen, borders en bloembakken. Bovendien maakt en monteert het klusbedrijf diverse tuinmeubels. Bezoek nu de website.

Voor de bétere vakman

Albert Klusjesvakman is een klusbedrijf uit Tilburg. Het bedrijf was op zoek naar een mooie en overzichtelijke website. En het resultaat was er. Op de website is nu overzichtelijk te zien welke klussen worden aangepakt. De gebruiker vindt snel waar hij naar op zoek is en kan direct een offerte aanvragen.

  • Video homepage

  • Groene hosting

  • Responsive design

albert klusjesvakman

De vakman in de regio

Natuurlijk zorgde de nieuwe website voor meer omzet, meer aangevraagde klussen en meer geïnteresseerde bezoekers. Voor dit Brabantse klusbedrijf was het al met al de moeite waard om te kiezen voor een nieuw en professioneel webdesign. Een frisse look genereert immers meer aandacht.