Project omschrijving

online klus

Klus Flyers

Bent u klaar voor een klus, dan wilt u dat graag aan uw potentiële klanten laten weten. En iets op papier krabbelen, dat kunnen we allemaal. Nog even een afbeelding erbij en klaar is Kees. Maar laten we eerlijk zijn, meestal zijn dit soort zelf gekrabbelde posters of flyers niet de grootste aandachttrekkers. Wanneer u geen genoegen neemt met een witte A4 met wat tekst, helpt Studio Kiwi Media u met een mooie flyer.

De bétere vakman in uw regio

Wij nemen de tijd om het daadwerkelijke doel van uw flyer te verbeelden. Zo komen we samen tot een mooi ontwerp. Daarmee trekt u de aandacht van uw doelgroep. Bovendien weet Studio Kiwi Media als geen ander wat nodig is om op te vallen met een doeltreffend flyer-ontwerp.

Een flyer voor de echte vakman

Studio Kiwi Media ontwerpt een flyer met verstand van zaken. Zo zorgen we dat de ‘look & feel’ precies aansluit bij de doelgroep die u als klusser wilt bereiken. Daarbij gebruiken we passende lettertypes, frisse kleuren en vormen. Daarmee springt de lay-out er echt uit in die eindeloze rij met promotiematerialen van de concurrent.

Flyer-ontwerp

Studio Kiwi Media koos bij de flyer voor Klus.online voor een rustig ontwerp, toch met gebruik van frisse, felle kleuren. Helemaal in de huisstijl van de website waarop u de bétere vakman in de regio kan vinden. Kortom, een kalme en professionele flyer.

  • Creatief en doeltreffend design

  • Efficiënt en doordacht

  • Voor échte vakmannen

studio kiwi webdesign

Flyer voor de échte vakman

Wordt u ook enthousiast van dit ontwerp, van de creatieve en doeltreffende vormgeving? Heeft u zelf een leuk idee of flyer-ontwerp in uw hoofd? Of wilt u graag een flyer of visitekaartjes laten ontwerpen? Dan denkt Studio Kiwi Media graag met u mee en zet uw idee om in een professioneel resultaat. Dat wil zeggen: een op maat vormgegeven flyer, fris en uniek.