Project omschrijving

hello green hotspots

Groene Hotspots

Zoekt u Groene hotspots, zoals een biologisch restaurant of een ecologische winkel? Graag vindt u dan natuurlijk de beste hotspots bij u in de buurt. Zoek Groene Hotspots geeft u de mogelijkheid om de beste hotspots te vinden. Maar ook biologische markten en boerderijen. Bekijk het gemakkelijk op de website van Zoek Groene Hotspots.

Uw groene hotspots gevonden?

Consumenten gebruiken steeds vaker het internet op zoek naar bijzondere en bewuste hotspots. Is úw bedrijf, uw hotspot, wel goed te vinden? Zoek Groene Hotspots helpt groene bedrijven om goed gevonden te worden door consumenten in de regio. Uw Groene Hotspot kan gemakkelijk worden toegevoegd aan Zoek Groene Hotspots. Dat maakt u bekend bij de plaatselijke klant.

Hotspots bij u in de buurt

Ontdek de leukste en meeste bijzondere hotspots van Nederland. Op het vernieuwde platform van Zoek Groene Hotspots plaatst u uw bedrijfsvermelding nu helemaal gratis.

Zoek Groene Hotspots

Bij het tot stand komen van de website is bewust gekozen voor een minimalistisch WordPress-ontwerp met grind-thema. Dit strakke ontwerp geeft een duidelijke en frisse uitstraling. Bovendien geeft het de bezoeker een goed overzicht bij het zoeken van groene hotspots in de buurt of regio.

  • Responsive Design

  • Groene hosting

  • Gebruiksvriendelijk

hello green

Ontdek de beste hotspots

Zoekt u een restaurant in de buurt? En eet u ook het liefst biologisch vanavond? Bekijk dan de website van Zoek Groene Hotspots. U vindt een overzicht van de plekken in de buurt waar u bewust kan eten en recreëren. Handig als u specifiek op zoek bent naar een lekkere kaart met groene (streek)producten.