Hello Green Hotspots2018-07-26T13:25:16+00:00

Project Description

hello green hotspots

Hello Green Go

Zoekt u Hello Green hotspots, zoals een biologisch restaurant of een ecologische winkel? Graag vindt u dan natuurlijk de beste hotspots bij u in de buurt. Hello Green Go geeft u de mogelijkheid om de beste hotspots te vinden. Maar ook biologische markten en boerderijen. Bekijk het gemakkelijk op de website van Hello Green Go.

Uw Hello Green hotspots gevonden?

Consumenten gebruiken steeds vaker het internet op zoek naar bijzondere en bewuste hotspots. Is úw bedrijf, uw hotspot, wel goed te vinden? Hello Green Go helpt groene bedrijven om goed gevonden te worden door consumenten in de regio. Uw Green Hotspot kan gemakkelijk worden toegevoegd aan Hello Green Go. Dat maakt u bekend bij de plaatselijke klant.

Hotspots bij u in de buurt

Ontdek de leukste en meeste bijzondere hotspots van Nederland. Op het vernieuwde platform van Hello Green Go plaatst u uw bedrijfsvermelding nu helemaal gratis.

Hello Green Hotspots

Bij het tot stand komen van de website is bewust gekozen voor een minimalistisch WordPress-ontwerp met grind-thema. Dit strakke ontwerp geeft een duidelijke en frisse uitstraling. Bovendien geeft het de bezoeker een goed overzicht bij het zoeken van groene hotspots in de buurt of regio.

  • Responsive Design

  • Groene hosting

  • Gebruiksvriendelijk

Ontdek de beste hotspots

Zoekt u een restaurant in de buurt? En eet u ook het liefst biologisch vanavond? Bekijk dan de website van Hello Green Go. U vindt een overzicht van de plekken in de buurt waar u bewust kan eten en recreëren. Handig als u specifiek op zoek bent naar een lekkere kaart met groene (streek)producten.