Project omschrijving

hello green group

Hello Green Group

Originele en bijzondere ideeën vertalen naar content: dat doet de Hello Green Group. De website van Hello Green geeft informatie over gezond leven, natuurbescherming en diervriendelijke en biologische producten. Allemaal met een groene mindset. Hoe? Met een reeks sterke merken in een uniek lokaal netwerk. Met dit netwerk creëert Hello Green op elke device van de gebruiker een inspirerende en groene ervaring. Daarmee zoekt u gemakkelijk naar producten en diensten met een groene achtergrond.

Medianetwerk

Hello Greens mediamerken komen samen in één multimediabedrijf. Een medianetwerk met de focus op bewuste content en het bereik daarvan. Maar ook een digitaal platform met ruimte voor creativiteit, groene merken en innovaties. Bovendien helpt Hello Green bedrijven bij het realiseren van hun doelstellingen.

Hello Green

Hello Green gelooft in de verbindende kracht van merken en het voordeel van goede content. Daarbij staat het vertellen van verhalen die passen bij groene doelstellingen centraal. Juist deze verhalen sluiten goed aan bij de gebruikers van het platform.

JUST BE YOU!

Leuk om zo’n innovatief en enthousiast platform van een mooie website te voorzien. Daarom keek en luisterde Studio Kiwi goed naar de wensen en cultuur van Hello Green. En het resultaat mag er zijn: een mooie afspiegeling van de visie, met gebruik van groene hosting.

  • Frisse look en uitstraling

  • Overzichtelijk en ruimtelijk

  • Groen als rustige basis

hello green group

Platform voor Hello Green

Bekijk alle projecten van Hello Green Group in één overzicht! Zoals Hello Green Camping, Hello Green Hotspots en Hello Green News. Informatie over bewust winkelen en recreëren op een rij. Maar ook het laatste nieuws op het gebied van groene innovatie in uw eigen buurt of regio. Inspirerend om te volgen dus!