Project omschrijving

hello green

Groen Nieuws

Groen Nieuws blogt over gezondheid, lifehacks en hotspots bij u in de buurt. Dit groene blogforum inspireert u tot een gezonde en groene lifestyle.

Groen Nieuws

Groen Nieuws is hét kennisplatform voor een duurzaam, verantwoord en gezond leven, ook op lokaal niveau. De website bevat zo’n 800 blogs verdeeld in verschillende rubrieken op het gebied van voeding, duurzaam leven en milieu. Het team heeft als oogmerk een betere gezondheid en een leefbare wereld voor iedereen.

Gezonde lifestyle goed voor iedereen
Op de website van Groen Nieuws vindt u elke week nieuwe blogs over dierenwelzijn, milieu en klimaat. Bekijk nu de website voor tips en inspiratie.

Redesign blogforum

Het doel van het redesign van de website: een toegankelijke en groene online identiteit. En dat lukte. Door een ruim opgezet webdesign creëerden we een toegankelijke website. Zo komt de eindgebruiker gemakkelijk bij de blogs en rubrieken terecht die hem of haar interesseren. We kozen daarbij voor een WordPress-webdesign.

  • Ultra Responsive Design

  • Groene hosting

  • Gebruiksvriendelijk

hello green

Groene blog community

Kiwi’s redesign resulteerde in een volwaardige website waarop elk moment van de dag nieuwe blogartikelen gepubliceerd kunnen worden. Samen op weg naar een groenere en betere wereld met nog meer mensen die hun ideeën over gezondheid, duurzaamheid en milieu kunnen delen.