Project omschrijving

amarant

Flyer Amarant

Flyer Amarant Groep

Voor de Amarant Groep maakte Kiwi een nieuw flyer-ontwerp.

Cliëntenraad Amarant Groep

Doel van de nieuwe flyer: meer relevante nieuwe leden vinden voor de cliëntenraad van Amarant. Amarant streeft naar de emancipatie van de cliëntenraad voor een positieve bijdrage aan de kwaliteit van zorg voor cliënten. De kennis van de cliëntenraad wordt verbreed en verdiept door cursussen, trainingen en workshops. Daarbij worden ook ervaringen van andere cliëntenraden uitgewisseld.

Leden van de cliëntenraad worden zorgvuldig geselecteerd en zijn allemaal experts op hun vakgebied. Op het gebied van medezeggenschap of de kwaliteit in de gezondheidszorg.

Flyer-ontwerp Amarant

Kiwi kreeg van de Amarant Groep de vraag een nieuwe flyer te ontwerpen. Het doel van het nieuwe flyer-ontwerp: meer relevante nieuwe leden werven voor de cliëntenraad van Amarant. Voor ons de uitdaging om bestaande leden te behouden en nieuwe leden aan te trekken.

  • Print Design

  • Meer nieuwe leden

  • Strak grafisch ontwerp

studio kiwi webdesign

Meer leden cliëntenraad

Met de nieuwe flyer hoopt Amarant op meer relevante nieuwe leden voor de cliëntenraad. Wij streefden ernaar om met een frisse lay-out en een positieve uitstraling meer leden te kunnen werven.