Geheel vernieuwde website

websiteGeheel vernieuwde site

Spread the news! Studio Kiwi Media heeft een vernieuwde website. Een vernieuwde uitstraling en een overzichtelijk portfolio, kleurrijk opgebouwd. Daarnaast hebben we de website uitgebreid met meer informatie en nieuwe blogartikelen. Want waar we voor staan willen we natuurlijk ook uitstralen. En het resultaat mag er zijn. U ziet het zelf!

Responsive webdesign

Binnen ons eigen webdesign, en die van onze opdrachtgevers, maken we nu gebruik van responsive websdesign. Hierbij passen websites zich aan aan het formaat van het beeldscherm dat u gebruikt. Zo is uw site op alle schermen goed zichtbaar. En dat is handig want we bekijken websites vaak vanaf onze smartphones, op de bank, in de trein of waar dan ook. De gebruiksvriendelijkheid van websites op verschillende devices is dus erg belangrijk.

portfolioProfessioneel webdesign om groene identiteit te creëren

Onze vernieuwde website sluit nu beter aan bij de wensen van bezoekers en potentiële opdrachtgevers. Heel gemakkelijk is nu te zien wat u van ons kan verwachten. Overzicht is een belangrijk kenmerk van ons design. Alle klussen en opdrachten staan overzichtelijk weergegeven, netjes op een rij en duidelijk in het oog springend. De kleurrijke logo’s op de vernieuwde website stralen eenvoud en stijl uit. En dat is precies wat bij Studio Kiwi past. Daarnaast hebben alle websites van Studio Kiwi Media een groene hosting. Dat vinden we erg belangrijk. Natuurlijk bieden we nog steeds dezelfde vertrouwde service en kwaliteit alleen nu binnen een vernieuwd en fris design. Spreekt dit u aan? Misschien is een redesign van uw website dan ook iets voor u en uw online bedrijfsidentiteit.

Portfolio

Neem eens een kijkje in ons portfolio en laat u verrassen door de projecten waar we trots op zijn. In het PORTFOLIO vindt u ons volledige werkoverzicht, compleet met resultaten. Dus veel plezier met bakken vol inspiratie opdoen!