Zoek je een webdesign bureau in Breda?

portfolio

Studio Kiwi Media een webdesign bureau in Breda

Op zoek naar een webdesign bureau in Breda dat origineel en servicegericht werkt. Bij studio kiwi media ontwikkelen we jouw website, webshop, weblog of grafisch ontwerp, fotografie en video. De laatste technologische ontwikkelingen en de vindbaarheid van je website door Google.  Een website laten ontwerpen vereist specialistische kennis en een webdesigner

Webdesign bureau in Breda

WordPress biedt iedereen de mogelijkheid om een website te bouwen en te onderhouden.
Ben je een bedrijf of juist een beginnend blogger? Of een organisatie die graag een vernieuwde website wil laten maken? Door te kiezen voor WordPress blijf je als klant altijd flexibel en ben je niet afhankelijk van één partij. WordPress blijft ook altijd bij de tijd omdat er regelmatig updates voor uitkomen.

Wij kunnen een video voor je maken. Uw video heeft namelijk een enorm bereik op de diverse sociale media platformen. Wil jij graag een video voor social media laten maken?

Is jouw website snel, veilig en altijd up-to-date.
Van iedere website wordt bij ons elke 4 uur volledige een back-up gemaakt, zodat de kans op gegevensverlies minimaal is. WordPress- en plug-in updates zijn bij ons vanzelfsprekend.

Hoe kunnen we jou helpen?
innoveren

Wij geloven sterk in Open Source, vandaar dat wij jouw website altijd ontwikkelen in WordPress.  Studio Kiwi Media een webdesign bureau uit Breda ook vragen om een CMS-systeem te implementeren. Dit is een systeem waardoor u zelf op eenvoudige wijze aanpassingen kunt aanbrengen aan uw website.

Studio Kiwi Media helpt je verder. Meer weten over hoe je beter wordt gevonden op Google?
Bij Studio Kiwi Media komt u in contact met de beste webdesign bureau in Breda voor een professionele website.
Wilt u een website laten maken? Kijk in ons portfolio en laat je inspireren!

2018-03-16T09:36:55+00:00